17/12/2017

El Girona-Getafe, pas a pas

L'equip català tanca l'any a Montilivi

Jordi Bofill

Moltes gràcies per acompanyar-nos!!! En uns minuts, podreu llegir la crònica i les declaracions de Pablo Machín.

FINAAAAAAAAAAL A MONTILIVI. El gol de Stuani situa, provisionalment, el Girona en sisena posició gràcies al triomf contra el Getafe!!!!

1-0. Min 90. 4 minuts d'afegit a Montilivi!!!!

1-0. Min 84. Tercer canvi al Girona, Aday entra per Portu.

1-0. Min 80. Deu minuts pel final a Montilivi. El Girona continua guanyant 1-0 el Getafe.

1-0. Min 74. Montilivi ovaciona el seu golejador: Cristhian Stuani marxa per Kayode.

1-0. Minut 73. Llançament molt desviat de Sergio Mora!

1-0. Min 65. Doble canvi al Getafe: entren Gaku i Montero per Arambarri i Amath.

1-0. Min 64. Machín passa del 3-4-2-1 al 3-5-2, avançant Timor al mig del camp.

1-0. Min 60. Emmudeix Montilivi en veure Borja García a terra, lesionat. El substitueix Bernardo!

1-0. Minut 58. El Girona té el partit on vol però la sentència no arriba.

1-0. Min 47. La rematada de cap de l'uruguaià, a centrada de Maffeo, la rebutja Guaita i s'estavella contra el pal. Quina llàstima!!

1-0. Min 47. Al paaaaaaaaaaaaal Stuani!!!!

1-0. Min 46. La segona meitat ja està en joc! 10.095 espectadors són a Montilivi en la sisena millor entrada del curs!!

DESCANS A MONTILIVI! El Girona somia amb els 23 punts gràcies a la provisional victòria contra el Getafe (1-0). El gol, de qui sinó, ha estat obra de Stuani!

1-0. Min 42. Bounou bloqueja una centrada d'Ángel.

1-0. Min 35. Els dos mig centres del Getafe, Sergio Mora i Arambarri, penalitzats la resta del partit per dues clares grogues.

1-0. Min 29. Juanpe envia a la cantonada una perillosa centrada d'Antunes!

1-0. Min 24. La rèplica del Girona no es fa esperar: Stuani ho prova, sense encert.

1-0. Min 18. Contraatac del Getafe que acaba amb el xut, desviat, de Jorge Molina.