21/12/2017

L'Eibar-Girona, pas a pas

El Girona acomiada el millor any de la seva història

Jordi Bofill

Gràcies a tots per seguir-nos! D'aquí a uns minuts, podreu llegir la crònica de l'Eibar 4-1 Girona.

FINAL DEL PARTIT!! Eibar 4-1 Girona: Una mala nit que no taca el millor any de la història blanc-i-vermella.

4-1. Min 92. GOL DE L'EIBAR! Joan Jordán tanca un partit que el Girona farà bé en oblidar.

3-1. Min 90. Tres minuts d'afegit!

3-1. Min 83. Charles, ovacionat, deixa el seu lloc a Escalante.

3-1. Min 79. Mendilibar torna a moure la banqueta: Sergi Enrich entra per Kike.

3-1. Min 72. Mendilibar substitueix Bebé per Rubén Peña.

3-1. Min 70. Pel Girona, Douglas entra per Portu.

3-1. Min 68. Cap novetat a Ipurua, el Girona no crea perill.

3-1. Min 57. Doble substitució en el Girona: Aday i Kayode entren per Maffeo i Borja García.

3-1. Min 54. GOL DE L'EIBAR! Inui aprofita un rebuig de Bounou per fer el tercer.

2-1. Min 46. Comença el segon temps. Remuntarà el Girona?

DESCANS. Eibar 2-1 Girona. La intensitat dels primers 10 minuts posa en avantatge el conjunt de Mendilibar. El Girona, però, no es rendeix.

2-1. Min 44. Stuani ha tingut l'empat! El seu toc de taló l'ha rebutjat la defensa local.

2-1. Min 35. El gol de Timor no ha servit per canviar les sensacions. L'Eibar segueix sent molt superior.

2-1. Min 25. GOOOOOOOL DEL GIRONA! GOLÀS DE DAVID TIMOR! Llançament de falta que entra per l'escaire.

2-0. Min 21. Perdona el tercer l'Eibar: ara és Kike qui remata fora amb el cap. El Girona, molt incòmode.

2-0. Min 12. L'Eibar ha sortit molt més intens que el Girona. El resultat és just.

2-0. Min 11. GOL DE L'EIBAR. Magnífica jugada col·lectiva que acaba amb el cop de cap de Charles al fons de la xarxa.

1-0. Min 5. L'estratègia del Girona gairebé dóna els seus fruits. Dmitrovic salva l'empat a xut de Portu!