OK LLIGA
Esports14/03/2015

El Liceo capgira el gol inicial de l'ICG Software Lleida i se situa líder provisional de l'OK Lliga (3-1)

Els gallecs traspassen per segona jornada consecutiva la pressió al Barça, que rep aquest diumenge el Monbus Igualada (18.30 h, Barça TV)

Jordi Graell

BarcelonaEl Liceo dormirà per segona jornada consecutiva com a líder provisional de l'OK Lliga després de superar per 3-1 l'ICG Software Lleida. Després d'una primera part sense gols, en què Josep Lamas -que s'ha quedat sense anotar per primer cop aquesta temporada a la competició domèstica- ha errat una falta directa per blava a Joan Cañellas, els gallecs han vist com els visitants s'avançaven amb un gol de Cañellas. Finalment, però, s'ha acabat imposant la lògica i els de Carlos Gil han acabat capgirant la situació gràcies a un doblet de Jordi Bargalló- el segon de falta directa-i d'Oriol Vives. Ara la pressió és pel Barça, que es troba a un punt de Liceo però que encara ha de rebre el Monbus Igualada aquest diumenge (18.30 h, Barça TV) per intentar recuperar el liderat.

Pel que fa a la resta de la 24a jornada de l'OK Lliga, l'únic empat, 2-2, s'ha produït en el derbi del Penedès entre Moritz Vendrell i Vilafranca Capital del Vi. Els de Pere Varias - que aquesta setmana ha fet públic que deixarà la banqueta vendrellenca a final de temporada per entrenar el Noia Freixenet- han salvat un punt in extremis gràcies a un gol de Jordi Ferrer de falta directa a cinc minuts pel final. També han sigut ajustats els partits a l'Ateneu, on el Manlleu ha sorprès el Noia per 1-2 amb un gol de l'exjugador local Marc Julià de falta directa a tres minuts pel final; i a Calafell, on el Hockey Global Cerceda també s'ha imposat pel mateix marcador d'1-2 amb un gol de Martín Payero al tram final que ha desequilibrat la balança. En canvi el Voltregà no ha donat opció a Mataró guanyant 2-6 amb un 'hat trick' d'Àlex Rodríguez, així com el Reus que ha golejat per 5-1 l'Enrile PAS Alcoi i el Vic, que ha superat per 4-0 un Tordera que la propera jornada ja podria ser matemàticament equip de Primera Divisió.