Després de la tempesta, el sol torna a sortir amb un Barça engrescador (4-2)

Toni Padilla
15 Aug 2021
FINAL: Barça 4 - 2 Reial Societat
Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL de Sergi Roberto!! 4-2!! El Barça s'assegura la victòria quan la Reial Societat somiava amb l'empat. Transició de Griezmann, centrada de Braithwaite i rematada de SR al segon pal.

Cinc minuts d'afegit al Camp Nou. Esperem que no es facin molt llargs...

Canvi

El Barça ha reaccionat molt bé al 3 a 2. Recuperant la pilota i controlant el joc. Per si un cas, però, Koeman fa un CANVI: Lenglet entra en el lloc de Memphis

Gol

GOL de la Reial Societat! GOL d'Oyarzabal! 3-2! Hernández Hernández regala una falta a la Reial Societat, que no era ni de conya, i Oyarzabal la clava a l'escaire. Au, queden cinc minuts...

Canvi

Més CANVIS. Al Barça, Araujo i Nico entren en el lloc d'Eric i Busquets. I a la Reial Societat, Pacheco entra per Atitz.

Gol

GOL de la Reial Societat! GOL de Lobete! 3-1! El Barça havia abaixat una mica el nivell defensiu i Lobete guanya l'esquena d'Emerson. Al final, rematada creuada de Lobete per fer el gol de l'honor donostiarra

Targeta groga

GROGA per a Le Normand, per una trepitjada molt lletja al turmell de Memphis

Pausa de refresc. Després, quinze minuts més de futbol i ja ho tindríem. El Barça té el partit al sac

Aturada

A punt de marcar Pedri! Control del migcampista a la frontal, mitja volta i rematada que refusa Remiro!

Queden 20 minuts. Partit sentenciat. Si el Barça marca un gol més, se situaria líder. Per què serveix? Honestament, per ben poc. Però fa bonic

Canvi

CANVIS al Barça. Emerson i Sergi Roberto entren en el lloc de Dest i De Jong

Canvi

Més CANVIS a la Reial Societat. Gorosabel i Lobele entren en el lloc de Zaldua i Portu

Aturada

Bona aturada de Neto, després d'un xut de Mikel Merino des de 30 metres. Una gardela ajustada al pal que ha exigit una gran resposta del porter blaugrana

GROGUES per a Aritz, per estirar de la samarreta a Memphis, i per a Muñoz, per un placatge a Eric. El Barça, amb el tercer gol, juga molt alliberat i la Reial està desbordada

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Braithwaite!! 3-0!! Arriba el tercer, en una transició que remata Braithwaite, que aprofita el refús del porter Remiro. El Barça sentencia el partit!

GROGA per a Busquets, per fer una falta salvadora quan la Reial sortia al contraatac

Xut fora

Primera ocasió de la Reial Societat! Jugada llarga en atac i xut final d'Oyarzabal que surt desviat. Era la primera rematada a porteria en tot el partit!