#Brasil2014 Alineació dels Estats Units: Howard, Besler, Beasley, Dempsey, Bedoya, Jones, Beckerman, Zusi, Cameron i Johnson.

#Brasil2014 Alineació de Portugal contra EEUU: Beto; Pereira, Costa, Bruno Alves, Almeida; Moutinho, Meireles, Veloso; Nani, Cristiano i Postiga

#Brasil2014 Final del partit a Porto Alegre. Corea del Sud 2-4 Algèria

#Brasil2014 GOOL de Corea del Sud, marca Koo. Corea del Sud 2-4 Algèria (72')

#Mundial2014 GOOL d'Algèria, marca Brahimi. Corea del Sud 1-4 Algèria (62')

#Mundial2014 Gol de Corea, marca Son. Corea del Sud 1-3 Algèria (49')

#Brasil2014 Descans a Porto Alegre. Corea del Sud 0-3 Algèria

#Brasil2014 Tercer gol algerià, marca Djabou. Corea del Sud 0-3 Algèria (38')

#Brasil2014 GOL d'Algèria, Halliche marca el segon. Corea del Sud 0-2 Algèria (28')

#Brasil2014 GOL d'Algèria, marca Slimani. Corea del Sud 0-1 Algèria (26')

#ascens2 Final del partit. L'Hospitalet 1-1 Leganés. El Leganés, nou equip de Segona A. L'Hospitalet seguirà a Segona B

#Brasil2014 Inici del partit a Porto Alegre. Corea del Sud-Algèria

#ascens2a GOOOL de L'Hospitalet, marca Aridai de penal. L'Hospitalet 1-1 Leganés (51')

#Brasil2014 L'equip d'Algèria: Mbolhi; Mandi, Bouguerra, Halliche, Mesbah; Bentaleb, Medjani; Feghouli, Djabou, Brahimi i Slimani

#ascens2a Inici de la segona part. L'Hospitalet 0-1 Leganés. L'equip català necessita marcar tres gols.

#Brasil2014 A les 21h tenim un Corea del Sud-Algèria. L'equip coreà serà aquest: Jung S.; Lee Y., Hong J., Kim Y., Yun S., Han K., Ki S., Lee C., Ja C., Heung-Min i Park C.

#Ascens2a GOL del Leganés, marca Carlos Álvarez de xilena. L'Hospitalet 0-1 Leganés (46').

#Brasil2014 FINAL de Rio de Janeiro. Bèlgica 1-0 Rússia (Origi, 87'). L'equip belga es classifica pels vuitens de final.

#Brasil2014 GOOL del Bèlgica, marca Origi. Bèlgica 1-0 Rússia (87')