Esports06/05/2016

Els Raptors igualen la sèrie contra uns Heat erràtics (96-92)

R.r.

BarcelonaEls Raptors de Toronto han empatat la semifinal de la Conferència Est contra els Miami Heat (1-1) després d'un ajustat triomf que ha requerit una pròrroga (96-92). Dues grans actuacions de l'aler De Marre Carroll (21 punts) i el pivot Jonas Valanciunas (15 punts i 12 rebots) han esdevingut clau per desactivar el joc d'uns Heat poc efectius.

El primer tram de partit ha estat plàcid per als Raptors, que guanyaven 33-19 a començament del segon quart, aprofitant 11 pèrdues en els primers 12 minuts dels Heat. Tot i intentar menys tirs que els seus rivals, els canadencs han trobat més encert, fins que Johnson i Dwane Wade (17 punts cada un) han capgirat el panorama han establert un parcial de 34-46 entre el segon i el tercer període.

Cargando
No hay anuncios

L'avantatge s'ha ampliat fins al 70-77 a 6:35 minuts per al final, però aleshores Valanciunas ha esdevingut una peça clau i, ajudat per Lowry i Dragic, han remuntat la diferència per enviar al partit a una pròrroga on Miami només ha anotat sis punts.