Luzern-Espanyol, l'Europa League en directe

Segueix en directe el Luzern-Espanyol corresponent a la ronda 3 prèvia de l'Europa League

Roger Requena

FINAL! Lucerna 0-3 Espanyol! #rcde

0-3. Min.90 | Perdona el Panda el quart! Tot sol davant del porter falla el gallec! #rcde

0-3. Min.89 | GOOOOOOL de l'Espanyol! El que acaba de fer Matías Vargas! Quina carta de presentació de l'argentí! Diagonal a l'esquerra, amb retall inclòs, i xut al segon pal amb una rosca espectacular #rcde

0-2. Min.87 | Està administrant molt bé l'Espanyol aquesta segona part, tocant sense presses i gestionant un partit que fa estona que està encarrilat #rcde

0-2. Min.82 | Nou xut desviat de Darder. Comença a entrar en joc Vargas, que vol la pilota #rcde

0-2. Min.80 | S'enverina un xut de Víctor Sánchez que desvia un defensa! A punt d'anotar el tercer l'Espanyol! #rcde

0-2. Min.78 | Canvi al Lucerna: entra Margiotta, marxa Demhasaj #rcde

0-2. Min.73 | Groga per a Dídac Vilà, que frena Schulz agafant-lo de la samarreta #rcde

0-2. Min.71 | Canvi a l'Espanyol: entra Wu Lei, marxa Ferreyra #rcde

0-2. Min.69 | Ara és Darder qui ho prova amb un xut massa desviat des de lluny #rcde

0-2. Min.69 | Massa amunt el xut de Ferreyra! Bona associació amb Vargas que està a punt de significar el tercer de l'Espanyol! #rcde

0-2. Min.66 | Canvi a l'Espanyol: marxa Pedrosa, que té una groga. Entra Matías Vargas, que debuta en un partit oficial com a blanc-i-blau #rcde

0-2. Min.63 | Groga per a Víctor Sánchez per una entrada al mig del camp sobre Ndiaye #rcde

0-2. Min.61 | Canvi a l'Espanyol: entra Darder, marxa Roca #rcde

0-2. Min.60 | Canvi al Lucerna: entra Ndiaye, marxa Sidler #rcde

0-2. Min.59 | GOOOOOL de l'Espanyol! Marca Dídac Vilà! Gran resolució del lateral des de dins de l'àrea! #rcde

0-1. Min.58 | Hi torna l'Espanyol! Bon xut de Pedrosa, sense gaire angle, provocant un nou córner #rcde

0-1. Min.56 | Ho intenta ara Víctor Sánchez amb un xut desviat des de la frontal després d'un mal refús de Müller #rcde

0-1. Min.53 | Müller evita el segon! Gran intervenció del porter a un xut de Borja Iglesias des de l'àrea petita #rcde