WATERPOLO
Esports29/11/2014

L'Atlètic Barceloneta debuta a la Champions amb un empat a casa contra l'Eger (7-7)

Els hongaresos han empatat en el darrer segon contra el vigent campió d'Europa

BarcelonaUn gol en l'últim segon del ZF Eger ha deixat l'Atlètic Barceloneta, vigent campió d'Europa, sense poder guanyar en el seu debut a la Champions League de waterpolo (7-7). D'aquesta manera, el CN Atlètic Barceloneta debuta al complicadíssim grup A amb un punt en un partit en què mai ha anat per darrere en el marcador.

Ha començat el partit amb pocs gols. Balasz ha estrenat el marcador (1-0), però els hongaresos han igualat en el primer quart, que s'ha acabat amb aquest 1-1. El mateix parcial en el segon període, en què el gol de Gonzalo Echenique i la resposta dels hongaresos ha deixat en 2-2 l'electrònic al descans.

Cargando
No hay anuncios

Albert Español s'estrenava al tercer quart amb un gran gol, però rebia la resposta visitant. Oneto i Ubovic feien pujar el 5-3 (primera vegada en el partit que els mariners es posaven dos per davant), però la resposta del conjunt de la ciutat d'Eger ha estat magnífica amb un parcial de 0-2, que deixava el partit 5-5 amb l'últim període només per disputar-se.

El segon gol de Sziranyi, que avui jugava contra els seus compatriotes, rebia la resposta de Hosnyanszky, una de les estrelles dels visitants, amb un gran gol des de lluny. El 7-6, obra d'Albert Espanyol en superioritat amb un xut ajustat a l'escaire, deixava amb moltes opcions els de Chus Martín d'aconseguir el seu primer triomf en aquesta Champions. I encara més després d'una gran aturada de Dani López Pinedo a rematada dels visitants. Però la sort es giraria en contra dels mariners quan, a falta de dos segons, Balasz Erdélyi connectava una bona rematada que feia pujar el definitiu 7-7.