Com preparar amb èxit gelats casolans de gustos inèdits
Gelat de fruits del bosc
Per a 4 gelats:
500 g de fruits del bosc
200 g de sucre
300 ml d’aigua mineral
Aboqueu tots els ingredients dins del got d’una batedora. És molt important que respecteu les proporcions de cada un dels ingredients: sempre n’hi ha d’haver més de fruita que de sucre i d’aigua mineral. Bateu-los fins que quedi una barreja ben amalgamada. Aboqueu-ho en motlles de gelats, i fiqueu-ho al congelador. Quan estigui gelat, al cap d’unes quatre o cinc hores (tot dependrà de la potència del congelador), ja estarà a punt per menjar.
Mousse gelada de xocolata vegana
Per a 4 gelats:
150 g de cacau en pols
130 g de sucre
83 g de dextrosa (o bé fructosa)
400 g d’aigua mineral
Barregeu tots els ingredients dins del got d’una batedora. Bateu-los junts fins que en quedin ben amalgamats. Congeleu-ho dins de motlles de gelats. Serà necessari unes 6 o 8 hores. Passat aquest temps, ja tindreu a punt la mousse gelada de xocolata vegana.