Política11/09/2014

Sánchez-Camacho assegura que "Mas volia ser un màrtir, però serà un fracassat"

El PP reuneix menys de 200 persones en un acte a Nou Barris, on reitera l'aposta per una aliança de les forces antisobiranistes

Roger Tugas

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous que "Mas volia ser un màrtir, però serà un fracassat, pels que no volíem la independència i pels que la volien". "Mas no pot dur la ciutadania a l'abisme, no ho permetrem", ha insistit en un acte a Nou Barris en motiu de la Diada on els populars han congregat menys de 200 persones per reivindicar que "els catalans som gent legal".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Sánchez-Camacho ha insistit en fer una crida a "totes les forces que donen suport a la Constitució" perquè s'aliïn, ja que "Catalunya es mereix en el futur una coalició no independentista". "No estem condemnats a aguantar el projecte nacionalista!", ha asseverat, i ha situat el repte en "la recuperació de la convivència després del 9-N, quan no hi haurà cap referèndum il·legal".

Cargando
No hay anuncios

Així mateix, la dirigent popular encara ha insistit que "els catalans no ens mereixem el rebuig social generat pel procés" i ha criticat el discurs televisat d'Artur Mas, a qui ha acusat de manipular la història pel seu "anacrònic deliri separatista".