Política14/02/2014

Mas, als empresaris: "No passeu de la política"

El president de la Generalitat demana als alts comandaments empresarials que assumeixin "responsabilitats"

Oriol March

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest divendres en la presentació del llibre 'Capitans d'indústria', del periodista Francesc Canosa, celebrada a l'auditori del Banc Sabadell, que cal que el procés polític engegat a Catalunya el condueixin "plegats" amb l'empresariat. "No passin de la política", els ha reclamat Mas en un discurs en què ha demanat a l'alt empresariat que assumeixi "responsabilitats".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els grans objectius de país els hem de conduir plegats, no són compartiments estancs", ha recordat el president, que ha assenyalat que, un cop et posen el títol de "capità", "l'has d'exercir". A l'auditori hi havia una nodrida representació de l'empresariat català i la cúpula del Banc Sabadell.

Cargando
No hay anuncios

"El ressorgiment cultural de qualsevol país està relacionat amb el ressorgiment econòmic", ha apuntat Canosa en la seva intervenció prèvia. "L'economia és realment el país", ha assenyalat l'autor en la seva intervenció prèvia al discurs del president de la Generalitat.

Oliu demana estabilitat

Cargando
No hay anuncios

El primer de prendre la paraula ha estat el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, que ha fet un discurs sense pràcticament rerefons polític i amb cap referència explícita al procés sobiranista. En un incís del seu discurs, Oliu ha demanat un "entorn d'estabilitat" per a les empreses catalanes.