Política09/01/2015

Mas colla Junqueras per carta amb tres propostes per fer les eleccions plebiscitàries

El president de la Generalitat va enviar ahir la seva missiva al líder d'ERC, segons ha avançat TV3. Arriba després de la reunió que va mantenir amb l'ANC, Òmnium i l'AMI

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, colla per carta el líder d'ERC, Oriol Junqueras. La missiva va ser enviada ahir i consta, segons ha avançat TV3, de tres propostes. La primera és la llista unitària proposada per Mas el 25 de novembre i fer les eleccions abans de les municipals; la segona es basa a anar preparant la Constitució catalana al Parlament i fer eleccions a la tardor amb llistes separades; i la tercera és que la llista de Mas aglutini els independents amb el suport de la societat civil competint amb altres llistes sobiranistes.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta carta la va enviar el mateix dia que el president es va reunir amb Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC); Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural; i Josep Maria Vila d'Abadal, president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).