Política15/12/2014

Carina Mejías serà la candidata de Ciutadans per Barcelona

L'actual portaveu parlamentària ja va ser regidora amb el PP entre el 2007 i el 2010

Europa Press

BarcelonaLa portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, serà proclamada candidata del partit a les eleccions municipals de Barcelona en ser l'única que ha superat els 50 avals que necessitava per ser alcaldable.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dilluns acabava el termini de recollida d'avals i, a falta de verificar tots els presentats, ella n'ha lliurat gairebé un centenar, mentre que l'altre candidat que competia per presentar-se a les primàries, l'afiliat del districte barceloní de Gràcia Víctor Manuel Galindo, no ha assolit el mínim requerit.

Cargando
No hay anuncios

Després de substituir Jordi Cañas el gener del 2014 com a portaveu al Parlament, Mejías ha compatibilitzat el càrrec amb el de portaveu municipal, i de fet ha accentuat la seva activitat a la capital catalana els últims mesos a falta de pocs mesos per a les eleccions municipals.

Mejías ja va avançar que, encara que guanyés les primàries, no deixaria l'escó a la Cambra catalana, i que només ho faria si aconseguís representació al consistori, el que suposaria l'entrada de C's per primera vegada a l'Ajuntament de Barcelona. Amb un passat a les files del PP català --on va arribar a ser portaveu parlamentària quan Daniel Sirera presidia el partit--, Mejías ja té experiència al consistori barceloní perquè va ser regidora de la mà dels populars entre 2007 i 2010.