Política28/08/2015

La fundació de CDC rebutja haver comès cap irregularitat

Els seus responsables asseguren que estan tranquils davant del registre de la seu per part de la Guàrdia Civil

Efe

BarcelonaLa fundació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), CatDem, assegura que està tranquil·la davant del registre de la Guàrdia Civil de la seu a Barcelona perquè, segons han assegurat fonts de l'entitat, descarten que els agents puguin trobar-hi irregularitats.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els agents de la Guàrdia Civil estan registrant la seu de la fundació de Convergència i quatre ajuntaments catalans per mandat del jutjat número 1 del Vendrell (Baix Penedès), que instrueix el cas de presumpta corrupció a l'Ajuntament de Torredembarra.

Cargando
No hay anuncios

Segons han informat a l'agència Efe fonts pròximes al cas, a més de la seu de CatDem, al barceloní carrer Casp, la Guàrdia Civil està recollint informació als consistoris de Lloret de Mar, Figueres, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès, en tots els casos per suposats delictes contra l'administració pública.

Els registres, portats a terme al costat de la Fiscalia Anticorrupció i que inclouen també el domicili de l'extresorer del partit Daniel Osàcar, s'engloben en l'anomenada operació Petrum 2 i, segons aquestes mateixes fonts, no es preveuen detencions.

Cargando
No hay anuncios

Fonts de la fundació CatDem han assegurat a l'agència Efe que estan "tranquils" perquè descarten que la Guàrdia Civil pugui trobar res d'irregular en la comptabilitat de la fundació ni de CDC.