Política08/04/2014

El PSC espera que Mas i Rajoy posin "el comptador a zero" després del debat

Els socialistes catalans reclamen diàleg per afrontar un "problema de fons" real

Joan Rusiñol

MadridEls diputats del PSC al Congrés votaran aquest dimarts al costat dels parlamentaris del PSOE per dir 'no' a la consulta, amb l'argument que la via ha de ser una consulta legal i acordada entre els dos governs, el de Catalunya i el d'Espanya. El diputat Miquel Iceta ha reclamat als presidents Artur Mas i Mariano Rajoy que, a partir de demà, posin "el comptador a zero" i busquin una solució dialogada "a un problema de fons" real que existeix entre una part important de la ciutadania catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Iceta, "no ens podem permetre l'absència de diàleg" perquè hi ha risc que el problema "s'enquisti". "El camí d'Artur Mas no porta enlloc", ha dit. El diputat del PSC i membre de la Mesa del Parlament, acompanyat del portaveu parlamentari Maurici Lucena, encapçala la delegació dels socialistes catalans. El primer secretari, Pere Navarro, no ha viatjar a Madrid per prescripció mèdica.

Cargando
No hay anuncios

La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha afirmat que avui s'evidenciarà que "Espanya té un conflicte democràtic" i ha apostat perquè els representants del Parlament posin sobre la taula arguments "polítics, jurídics, socials i democràtics" per defensar el dret dels catalans a votar.