Política16/01/2013

Cospedal va dir que dimitiria si algun dirigent del PP tingués comptes a Suïssa

La secretària general va demanar explicacions a Mas durant la campanya electoral, quan 'El Mundo' parlava dels suposats diners evadits de la família Pujol

Ara

Barcelona"Els catalans no faran de mur, aquí cadascú ha d'aguantar la seva responsabilitat. Els territoris no tenen comptes a Suïssa, en tenen les persones, i són les persones les que n'han de donar explicacions. Us imagineu que un president del PP en una comunitat autònoma s'hagués sabut que ells o algú de la seva família o els seus predecessors del mateix partit tenen diners fora o han evadit, s'han quedat diners que no són seus i es parlés de comptes corrents a Suïssa? Oi que jo ja hauria hagut de dimitir?". Això és el que va dir la secretària general del PP durant la campanya per les eleccions al Parlament del 25-N, en un acte a Barcelona al costat d'Alícia Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Dos mesos després, ha transcendit que l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, va arribar a tenir 22 milions en comptes de Suïssa i que l'actual president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, tenia una empresa americana a través de la qual va comprar un àtic a Marbella.