Política04/12/2018

Creen una comissió d'actes de suport als presos en vaga de fam per començar dejunis les pròximes hores

Diputats de JxCat secunden la iniciativa i no ingeriran aliments el 6-D a l'espera de si ERC, CUP i comuns s'hi afegeixen

Acn

BarcelonaLa plataforma Prou Ostatges –vinculada a l'ANC– ha constituït la comissió de coordinació d'actes de suport als presos en vaga de fam, tal com ha pogut saber l'ACN. L'òrgan es formalitza aquest dimarts, i en les pròximes hores s'iniciarà una cadena de dejunis públics i col·lectius en solidaritat amb els quatre exconsellers empresonats a Lledoners en vaga de fam: Jordi Sànchez i Jordi Turull (ja fa quatre dies) i Josep Rull i Quim Forn (un dia).

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

JxCat ja ha secundat la iniciativa, a l'espera de si ERC, CUP i comuns s'hi afegeixen. L'espai que centralitzarà els dejunis és el dipòsit del Rei Martí (al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona). Una de les propostes damunt la taula de la comissió de suport és que els diputats que ho vulguin facin un dejuni de 24 hores el 6 de desembre, en protesta per la Constitució espanyola.

Cargando
No hay anuncios

La diputada de JxCat Anna Geli s'encarrega de coordinar els dejunis del grup parlamentari. També s'ha estudiat la possibilitat que el dejuni del 6 de desembre es faci al Parlament, tot i que s'estan estudiant altres alternatives.