Política29/08/2018

La CUP demana al Govern que faci efectiva la República en un termini màxim de 9 mesos

En una entrevista a 'El Periódico', Carles Riera demana al president Torra que doni per finalitzat el diàleg amb el govern espanyol

Ara

BarcelonaLa CUP vol que el Govern faci efectiva la República en un termini màxim de 9 mesos i espera que Quim Torra s'hi comprometi públicament en la conferència política que el president de la Generalitat pronunciarà dimarts que ve, 4 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest dimecres a 'El Periódico', el diputat cupaire Carles Riera demana a JxCat i a ERC que "tornin a la via unilateral i a la desobediència" i insta Torra a donar per tancat el diàleg amb el govern espanyol: "No hem vist que el Govern hagi fet, més enllà de declaracions i símbols, cap actuació concreta que indiqui una ruptura amb l'Estat", subratlla el cupaire.

Cargando
No hay anuncios

Pressupostos

Riera també avisa el Govern que la CUP no avalarà els pressupostos a canvi de res: "En la passada legislatura ens van forçar amb el referèndum i va ser una falsedat". "No tornarem a caure en el mateix parany. Per a la República no cal un pressupost autonòmic", conclou.