En directe
En directe
11/09/2014

La V de la Diada, en directe: 1.800.000 assistents, segons la Guàrdia Urbana

L'ANC creu que serà la concentració més gran de la història d'Europa i que "no caldrà traslladar cap missatge" al president Artur Mas perquè "el veurà"

Gràcies per la vostra atenció i per haver seguit la V i la Diada de l'Onze de Setembre amb nosaltres. Continuarem explicant què passa a la portada de l'Ara.cat

Tuits geolocalitzats amb el hashtag #CatalansVote9N ara mateix via OneMillionTweetMap

#CatalansVote9N supera 'hashtags' com #911anniversary en tan sols 10 minuts

Segons les dades de Topsy en deu minuts s'han fet 25.000 piulades amb el hashtag #CatalansVote9N

#CatalansVote9N ja és el primer 'trending topic' mundial, tan sols en 10 minuts!

#CatalansVote9N ja és el tercer 'trending topic' a Barcelona

Segons Topsy ja s'han fet 13.000 tuits amb el hashtag #CatalansVote9N que l'ANC vol fer trending topic mundial

#CatalansVote9N és el 'hashtag' que l'ANC vol convertir en 'trending topic' mundial a Twitter

Catalans, i algun escocès, celebren la Diada a Madrid. Un centenar de persones es concentren a la plaça Espanya madrilenya en una convocatòria festiva

El jugador del Barça Xavi Hernàndez participa a la "V"

Dos jugadors del Barça han participat a la "V". Gerard Piqué ha penjat a les xarxes socials dues imatges amb el seu fill. Xavi Hernàndez de la seva part, ha participat a la manifestació amb amics. Xavi, un dels pocs jugadors del Barça que no fa servir les xarxes, ha participat de forma anònima, amb una senyera al coll, gorra i ulleres de sol.

Altres jugadors del Barça també han dit la seva a les xarxes, com Marc Bartra o Sergi Roberto.

Foto: Twitter/Bernat Monzó

Artur Mas i Joana Ortega reben a la Generalitat Carme Forcadell, Muriel Casals i Vila d'Abadal

Un ultra increpa el diputat de CiU Josep Sánchez Llibre en sortir del centre Blanquerna a Madrid

Un home ha increpat el diputat de CiU al Congrés Josep Sánchez Llibre quan sortia de l'acte informal per commemorar la Diada que s'ha celebrat aquest dijous a la Delegació del Govern a Madrid, el centre Blanquerna

Li dóna un cop i li diu "fill de put". L'any passat un grup d'ultres va irrompre en l'acte de la Diada a la Delegació de la Generalitat

L'home, s'especula que és un ultra que participa en la manifestació organitzada per la Falange contra Catalunya al davant, li ha donat un cop i li ha dit fill de puta. Fonts de CiU al Congrés han informat a l'ARA que presentaran demà divendres una denúncia.

Milers de persones criden a la desobediència si l'Estat prohibeix la consulta el 9-N

Milers de persones participen aquesta tarda en la manifestació alternativa de la diada convocada per l'esquerra independentista.

Encapçalada amb el lema 'Desobeïm pel referèndum, per la independència dels Països Catalans', la marxa ha arrencat a la plaça Tetuan per baixar pel passeig Sant Joan en direcció al Fossar de les Moreres, on desemboca cada any aquesta manifestació alternativa.

Durant el trajecte, s'han succeït els crits en favor dels països catalans i per desobediència civil si l'Estat prohibeix la consulta independentista del 9-N.

La manifestació està convocada per Alerta Solidària, Arran, la CUP, Endavant, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora obrera sindical.

Russia Today ha emès en directe el desenvolupament de la V i els parlaments des del vèrtex de la plaça de les Glòries.