Política20/06/2015

Camats: "Mas s'equivoca perquè ni l'ANC ni Òmnium estan al seu servei"

La portaveu parlamentària d'ICV-EUiA recoda al president de la Generalitat que "no només ell representa el sobiranisme"

Acn

BarcelonaLa coordinadora d'ICV, Dolors Camats, ha advertit al president de la Generalitat, Artur Mas, que "s'equivoca perquè organitzacions com l'ANC o Òmnium Cultural són organitzacions plurals i el seu objectiu no és estar al seu servei". En declaracions als periodistes, Camats ha retret a Mas que hagi fet una crida a les entitats sobiranistes a impulsar amb ell una llista unitària independentista."Jo sóc d'Òmnium. M'està apel·lant per què estigui al voltant del seu projecte personal i polític?", s'ha preguntat l'ecosocialista, que ha recordat al líder de CDC que no només ell representa el sobiranisme. "La ciutadania té tantes ganes de sobirania i llibertat com de justícia social i d'honestedat", ha reblat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No comptem amb ell per tirar endavant" el procés sobiranista, ha replicat al president de la Generalitat Dolors Camats. L'ecosocialista ha defensat que el dret a decidir no només ha de servir com un procés constituent, sinó "també per afavorir polítiques socials i eliminar la corrupció".

Cargando
No hay anuncios

Camats creu que Mas fa bé de preocupar-se perquè "avui, qui ha de patir d'aquest corrent de fons d'esperança és precisament ell i el seu projecte polític", no el dret a decidir i el sobiranisme.