Política07/02/2019

El grup parlamentari d'ERC es reunirà divendres amb Marta Rovira a Ginebra

La secretària general del partit exerceix el càrrec des de Suïssa des del març del 2018, quan es va exiliar

Ara

BarcelonaLa secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, es reunirà aquest divendres amb el grup parlamentari d'ERC a Ginebra (Suïssa), on viu des de fa quasi un any. ERC ha explicat a través d’un comunicat que l’objectiu d’aquesta reunió de treball és abordar l’actualitat política, relacionada amb l’imminent inici del judici de l’1-O, que arrenca el 12 de febrer al Tribunal Suprem.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ERC ja va reunir la seva executiva a Ginebra al gener per trobar-se amb Rovira, que continua a la direcció del partit malgrat haver hagut d'exiliar-se el març de l'any passat, mentre que el president del partit, Oriol Junqueras, és a la presó i s'enfronta a l'inici imminent del judici. Fins al gener, Rovira havia assistit a altres reunions executives, sempre per videoconferència.

Cargando
No hay anuncios

No obstant això, al gener el partit va decidir traslladar-se a Ginebra per planificar l'estratègia sobre com afrontar el judici de l'1-O. Ho va fer, segons van dir els mateixos republicans, per denunciar la situació d'"injusta repressió" i visualitzar, a més, l'anomalia que comporta haver-se de traslladar a un altre país per poder dur a terme una reunió ordinària de partit.