CRISI AL PP
Política10/03/2015

Aguirre assistirà dissabte a una manifestació antiavortitsta crítica amb la retirada de la llei Gallardón

La candidata a l'alcaldia de Madrid defensa que l'avortament "no és un dret" sinó "el fracàs de la dona"

Europa Press / Ara

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, acudirà a la manifestació contra l'avortament convocada aquest dissabte pel Fòrum de la Família. "Penso assistir-hi. Poden posar-ho en gran", ha contestat aquest dimarts als periodistes a la roda de premsa posterior al Comitè de Direcció del PP de Madrid. Allí ha assegurat que les seves idees sobre l'avortament "estan clares" i que "no és un dret" sinó "el fracàs de la dona".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El que defensa és que s'eviti que amb lleis com les anteriors, procedents de governs socialistes, "es puguin produir assassinats com els de nadons de vuit mesos, amb el doctor Morín a Barcelona", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

Malgrat tot, el cert és que el primer punt del manifest de la marxa és crític amb el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy, ja que mostra el "rebuig a la decisió de no derogar la llei de l'avortament", la qual va provocar la dimissió d'Alberto Ruiz-Gallardón com a ministre i va precedir l'impuls d'una llei que només modificarà parcialment la que va aprovar el PSOE.