ELECCIONS MUNICIPALS
Política30/03/2011

García Albiol aconsella l'Ajuntament de Reus sobre com s'ha de gestionar la immigració

En una visita a la ciutat, el candidat del PP a Badalona reclama que es "restringeixi l'accés a ajuts i serveis socials” a aquells nouvinuts que "ni s'adapten ni volen adaptar-se"

Núria Martínez

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El candidat del PPC a Badalona, Xavier García Albiol, no en té prou amb fer propostes sobre la immigració de la seva ciutat, sinó que ara es permet dir a l'Ajuntament de Reus com ha de gestionar aquest fenomen. Així, Albiol ha reclamat a aquest consistori que "restringeixi l'accés a ajuts i serveis socials” a aquells nouvinuts que "ni s'adapten ni volen adaptar-se" a les normes de convivència. Albiol ha qualificat "d'injustícia social que immigrants en situació irregular passin per davant de veïns de Reus per aconseguir aquest tipus d'ajudes".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular i la candidata per Reus, Alícia Alegret, així com el diputat del PPC, Rafael López, s'han reunit amb l'Associació de Veïns Pau Casals i Jardins de Reus per "constatar els problemes de seguretat i civisme del barri". Albiol s'ha mostrat "preocupat" de la situació que es viu a alguns carrers de Reus que, segons ha assegurat, s'han convertit en "guetos".

Cargando
No hay anuncios

Segons el candidat badaloní cal ser contundent amb "aquesta part d'immigració minoritària que ha vingut a aprofitar-se del nostre sistema d'ajuts, a delinquir, i a fer la vida impossible als veïns. Això no ho podem permetre perquè desvertebra els barris de les nostres ciutats". El dirigent popular ha afegit que, "tot i que Reus i Badalona són ciutats diferents, comparteixen problemàtiques comunes". "Avui hi ha veïns que estan desitjant marxar del seu barri, i qui pot es malvèn el pis per marxar, i això també està passant a Badalona, curiosament els dos municipis governats per alcaldes socialistes", ha etzibat.