Política25/10/2013

Gómez: "Rajoy té l'obligació de resoldre el pla Mas com Zapatero va fer amb el pla Ibarretxe"

El líder dels socialistes madrilenys carrega contra el dret a decidir davant Chacón

M. Eugènia Quetglas

Madrid"Mariano Rajoy té l'obligació de resoldre el pla Mas igual que José Luis Rodríguez Zapatero va resoldre el pla Ibarretxe". Aquesta és la reflexió que ha llançat aquest divendres el líder dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez, en una conferència presentada per la socialista catalana Carme Chacón.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gómez ha centrat bona part del seu discurs a analitzar el procés sobiranista català. El socialista ha explicat que no li agrada que es plantegi una consulta pel dret a decidir. "És una consulta trampa", ha proclamat, perquè segons el seu parer, ja es parteix d'una pregunta "tramposa" des del punt de vista semàntic, perquè considera que en realitat es demana pel dret a la secessió.

Cargando
No hay anuncios

En tot cas, ell no aposta per una marca pròpia del PSOE a Catalunya, malgrat tenir visions diferents amb el PSOE sobre el dret a decidir, defensa que els socialistes es presentin a les eleccions sota les sigles del PSC.

Avui s'esperava que Gómez anunciés una possible candidatura a primàries, però no manté la incògnita sobre si ho farà o no quan es convoquin. L'única cosa que ha dit és que ell aposta perquè es convoquin abans de les eleccions europees, si pot ser, al febrer.