Política27/09/2014

Governació signa quatre convenis i protocols per desplegar la logística del 9-N

El Govern encarrega al CIRE la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes de la consulta

Acn

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha presidit aquest dissabte la signatura de quatre convenis i protocols per desplegar la logística de la consulta del 9-N. Concretament, el Govern ha encarregat al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes; s'ha signat un conveni amb l'Idescat per a la utilització de les dades del registre de població com a cens del 9-N; i un tercer conveni amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) per la gestió de dades i suport informàtic i tecnològic. El quart acord és amb Presidència per fer servir el registre de catalans residents a l'exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Lluís Bertran, ha signat aquest dissabte els convenis i els protocols per poder desplegar el dispositiu electoral de cara a la consulta del 9-N. La vicepresidenta Joana Ortega ha presidit la signatura entre Bertran i el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el director de l'IDESCAT, Frederic Udina; la directora del CIRE, Elisabeth Abad, i el director gerent del CTTI, Jordi Escalé.

Cargando
No hay anuncios

La signatura dels convenis s'ha produït després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi firmat el decret de convocatòria del 9-N aquest dissabte.