Política05/09/2015

Arrimadas compara el programa de Junts pel Sí amb un "manual per muntar una llibreria d'Ikea"

La candidata de Ciutadans acusa la llista unitària del sobiranisme d'aportar inestabilitat a Catalunya

Acn

TarragonaLa candidata de Ciutadans (C's), Inés Arrimadas, ha criticat que la candidatura de Junts pel Sí no tingui, segons ella, un programa electoral amb punts concrets sobre educació, sanitat o lluita contra la corrupció, i ha assegurat que el full de ruta cap a la independència, que es va presentar aquest divendres, és només "un pamflet amb passos de ciència-ficció".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas ha considerat que els polítics de la candidatura unitària del sobiranisme "han perdut el nord i estan desconnectats de la realitat" i que és una opció política que només aportarà "desunió i inestabilitat" a Catalunya. La candidata de C's ha fet una crida a la participació el 27-S en un acte de precampanya a Tarragona.

Cargando
No hay anuncios

La candidata a la presidència de la Generalitat de C's ha assegurat que "hi ha manuals de muntatge d'una llibreria d'Ikea més seriosos i rigorosos" que el full de ruta presentat per Junts pel Sí. I ha defensat que el 27-S és "l'oportunitat per deixar de tenir dirigint la Generalitat polítics que han perdut el nord i han desconnectat de la realitat".

També ha criticat que el PSC i el PSOE apostin per "augmentar les desigualtats dins d'Espanya" com a solució a les reclamacions de Catalunya. "El futur no passa per augmentar les desigualtats dins d'Espanya, ni per fer comunitats de primera i de segona i ciutadans de primera i de segona", ha assegurat. "Defensem un projecte comú en què es vagin eliminant les desigualtats i no el que proposa el partit socialista", ha afegit.