ELECCIONS MUNICIPALS
Política13/05/2011

Laporta no creu que Can Trabal pugui crear un conflicte entre ERC i Unitat per Barcelona

"Si hi ha algunes divergències ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció, ni problema", ha assegurat el diputat independentista

Acn

BarcelonaEl número dos de la llista d'Unitat per Barcelona, Joan Laporta, no considera que els terrenys de Can Trabal, a l'Hospitalet, puguin suposar un conflicte d'interessos entre Esquerra Republicana de Catalunya a l'Hospitalet i la seva coalició independentista. Segons Laporta, un projecte que "dins la legalitat" i sota "criteris d'eficiència urbanística" dóna una millor oferta i un millor benestar a la ciutadania no té perquè crear un conflicte. "Si hi ha algunes divergències respecta a Can Trabal ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció ni cap problema. Estem en la mateixa línia", ha assegurat l'expresident del F.C.Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Can Trabal és l'últim reducte agrícola de l'Hospitalet i ERC n'ha fet bandera de la seva defensa a les eleccions del municipi. Resulta però que Joan Laporta és un dels propietaris dels terrenys i que l'expresident del Barça es presenta en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya a Barcelona. No obstant, Laporta no creu que aquests terrenys puguin generar un conflicte al si de la seva llista.

Cargando
No hay anuncios

Segons ha afirmat, la seva llista està pel "progrés i les coses ben fetes" i, en aquest sentit, si les coses es fan dintre de la legalitat i l'eficiència urbanística per tal que hi hagi un millor benestar dels ciutadans i una millor oferta no té perquè generar un conflicte.

Per això, el número dos d'Unitat per Barcelona ha advocat pel diàleg i l'acord en el tema. "Si hi ha algunes divergències quant a Can Trabal ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció, ni problema. Estem en la mateixa línia", ha assegurat Laporta.