ELECCIONS EUROPEES
Política23/05/2014

Duran no participarà al míting final de campanya de CiU

"No hi podré ser encara físicament, però mentalment seré al vostre costat", assegura en la seva carta web setmanal a la militància d'Unió

Oriol March

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida, líder d'Unió, no anirà al míting final de CiU. Així ho ha confirmat en la carta web setmanal que adreça a la militància democristiana, on ha assegurat que no podrà ser a míting del Pavelló de la Vall d'Hebron "físicament", però que "mentalment" serà al costat dels assistents. Duran té problemes de ciàtica des del principi d'aquesta setmana, i aprofita la carta web per "confessar" que "només escrivint" el text l'iPad ja se li "carrega" l'esquena.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Guanyar ERC és guanyar els extrems, als quals sempre és molt més fàcil d'arraconar internacionalment. Per això, CiU i el president Mas molesten els que volen que tot continuï igual, que res canviï. [A Madrid] Volen que perdem les eleccions perquè ells sí que identifiquen l'interès general dels catalans amb la nostra federació. No tenim tota la veritat. Mai ningú no la té, però sí que representem la majoria sociològica dels catalans", sosté Duran en referència a una possible victòria d'ERC.

Cargando
No hay anuncios

"Espero que aquells que a Madrid volen que ens la fotem, diumenge a la nit siguin ells els que es fotin", conclou en referència a PP, PSOE i UPyD.