ELECCIONS EUROPEES
Política19/05/2014

Terricabras defensa que "Pasqual Maragall va voler assistir al míting del seu germà"

Ernest Maragall afirma que ERC i NECat volen construir una "gran força progressista" i que "les companyies [a l'acte] van ser perfectament coherents i vàlides"

Roger Tugas

BarcelonaEl cap de llista de la coalició d'ERC-NECat, Josep-Maria Terricabras, ha afirmat aquest dilluns que les crítiques que ha rebut la candidatura per l'assistència de l'expresident Pasqual Maragall al seu míting central de diumenge demostren "certa obsessió contra persones i grups" i "una gran ignorància sobre els fets". "Pasqual Maragall va voler assistir al míting del seu germà", ha apuntat, recordant els aclariments fets per l'esposa de l'expresident, Diana Garrigosa. "Si algú vol envilir més la situació, el problema és seu", ha insistit el filòsof, que ha celebrat el respecte mostrat per la direcció del PSC aquest dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu torn, el número dos de la llista, Ernest Maragall, ha evitat aprofundir en les explicacions i ha recordat que l'aliança d'ERC i NECat és per impulsar "una candidatura col·lectiva amb homes i dones amb grans qualitats" que contribueixin a "la construcció d'una gran força progressista". "Les companyies [a l'acte] van ser perfectament coherents i vàlides", ha afegit.