IMMIGRANTS EN POLÍTICA
Política17/10/2011

CDC aprofita l'estada a Govern per captar el suport d'immigrants llatins a costa del PSC

Àngel Colom promou la creació de noves entitats de nouvinguts properes a Convergència i prepara congressos que els articulin segons les zones de procedència

Joan Serra

BarcelonaLa tasca de CDC per sumar immigrants al seu projecte està donant fruits mol palpables, sobretot des que va accedir al govern de la Generalitat i a la majoria d'ajuntaments catalans. Una evidència tangible és la celebració al setembre del Primer Congrés dels Latinos Catalanistes, amb la participació de 350 representants del teixit associatiu i la creació de projectes com Espai Latino. L'impulsor d'aquestes iniciatives, el secretari d'immigració de CDC, Àngel Colom, també s'ha encarregat de promoure l'impuls de noves entitats que facin la competència a associacions històricament properes al PSC o a captar-ne d'aquestes.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta iniciativa, però, s'estendrà aviat a altres col·lectius i es preparen tres congressos més d'afrocatalans, marroquins i immigrants provinents d'Àsia del sud que se celebraran entre finals d'any i el primer trimestre del 2012.

Cargando
No hay anuncios

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM i a l'edició impresa d'aquest dilluns.