Política06/03/2014

Gallardón es mulla a favor d'Ana Botella com a candidata a l'alcaldia de Madrid

El ministre de Justícia es posiciona en el debat sobre la conveniència que la seva successora opti de nou al càrrec

Efe

MadridEl ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, ha afirmat aquest dijous que Madrid té la "millor alcaldessa" que pot tenir en una situació molt difícil i que per això seria "inexplicable" pensar en una altra persona per encapçalar la candidatura del PP a les pròximes eleccions locals del 2015.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte per commemorar el desè aniversari dels atemptats de l'11-M, Gallardón ha fet una defensa tancada de la seva successora al capdavant de la capital. N'ha destacat la capacitat per equilibrar els comptes del govern local i convertir aquesta administració en "modèlica" i un "exemple absolut".

Cargando
No hay anuncios

El ministre de Justícia entra, doncs, en el debat intern que hi ha les files populars sobre la conveniència o no que Botella sigui la cap de cartell, després de les crítiques que ha rebut la seva gestió durant aquest mandat.

Gallardón ha estat, al costat de l'alcaldessa de Madrid i la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, Ángeles Pedraza, a la inauguració al Palau de Cibeles de l'exposició '11 -M: La resposta ciutadana', que pretén recordar les víctimes del pitjor atemptat de la història d'Espanya.