Política18/02/2018

Vídeo accidental d'unes amenaces per uns llaços grocs a Pineda de Mar

Un home agredeix un manifestant que havia participat en una marxa per la llibertat dels presos

Mireia Esteve

Barcelona"Li molesten aquests llaços grocs?" El Bernat, un dels manifestants que ha participat en la marxa per la llibertat dels presos organitzada aquest diumenge al matí a Pineda de Mar i Calella, s'ha dirigit amb aquesta pregunta a un home que arrencava tots els llaços grocs que els integrants de la marxa havien enganxat al passeig Marítim de Pineda. Segons ha explicat el mateix Bernat a l'ARA, l'home se li ha acostat quan ha sentit la pregunta i ha vist que intentava fer-li una fotografia: "Venia a agredir-me".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sense voler, en comptes de fer la fotografia de l'home que arrencava els llaços, se li ha disparat el vídeo i ha començat a gravar els insults i amenaces que, segons explica el manifestant, li ha llançat de seguida. Quan ha vist aquesta actitud, el Bernat ha decidir continuar gravant, mentre l'home s'anava posant cada cop més agressiu i ha arribat a clavar-li una empenta. Aquest és el vídeo dels fets que ha gravat el Bernat gairebé accidentalment (ja que la seva intenció inicial era fer una fotografia) i que el seu fill Pau (@CasesPau) ha penjat a les xarxes:

Cargando
No hay anuncios

Tot i que assegura que ha sigut agredit per l'home que arrencava els llaços, el Bernat ha decidit no denunciar-lo: "La meva denúncia és no denunciar-lo", ha dit a l'ARA.