Política01/10/2018

Manuel Valls afirma que si perd les eleccions a Barcelona deixarà la política, i després rectifica

Ara afirma que si no és alcalde es quedarà amb les responsabilitats que pertoquin a l'ajuntament

Ara

BarcelonaL'ex primer ministre francès i alcaldable de Barcelona Manuel Valls ha assegurat en una entrevista conjunta als canals de televisió francesos BFMTV i RMC que si perd l'alcaldia abandonarà la política. "Sí, sens dubte", ha respost Valls quan li han demanat si renunciaria com a regidor en cas de "fracassar" a les municipals. Així, l'ex primer ministre ha afirmat que no es quedarà al consistori en cas de no aconseguir l'alcaldia. Tanmateix, hores més tard, Valls ha rectificat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat recollit per Europa Press ha assegurat que s'han malinterpretat les seves paraules i que "assumirà i mantindrà la responsabilitat que es derivi del resultat de les eleccions municipals de l'any que ve, sigui la que sigui".

Cargando
No hay anuncios

Quedar-se a viure a Barcelona

Valls ha afirmat, en l'entrevista, que es quedarà a viure a Barcelona encara que no guanyi les eleccions. "És un projecte de vida", ha assegurat. De fet, en la presentació de la seva candidatura va mostrar als periodistes les claus del seu pis, al carrer París. El francès ha fet aquestes declaracions després d'haver dit en una entrevista a RAC1 que si no obtenia l'alcaldia es quedaria a l'oposició.

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, el francès ha assegurat que no considera un "fracàs" presentar-se a Barcelona després d'haver cremat la seva trajectòria política a França, i ha recordat que a més de primer ministre també va ser ministre de l'Interior i alcalde d'Évry. "No veig un fracàs una trajectòria com aquesta", ha dit, i ha afirmat que considera "una oportunitat" presentar-se a Barcelona.