Política04/03/2015

Cospedal assegura que el cas de l'àtic no influeix en la candidatura d'Ignacio González a Madrid

"Ha gestionat molt bé en temps difícils", assegura la secretària general del PP

Efe

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha subratllat aquest dimecres que el cas de l'àtic d'Ignacio González i les denúncies obertes contra la policia o d'aquesta al president madrileny "no té per què influir ni per bé ni per mal" amb el seu possible candidatura a les eleccions autonòmiques. Cospedal ha admès en qualsevol cas que "no està decidit" si González serà el candidat del partit en els comicis del 24 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Antena 3, ha rebutjat que les informacions aparegudes sobre aquest assumpte en els últims dies es deguin a "foc amic", és a dir, que siguin filtrades o promogudes per membres del PP perquè González no sigui candidat, i ha assenyalat que el que ha vist publicat porta veient-ho durant "anys" i "sempre és el mateix".

Cargando
No hay anuncios

A més, ha defensat a Ignacio González en assenyalar que ha estat "un bon president de la Comunitat" de Madrid, regió que ha "gestionat molt bé en temps molt difícils i complicats", i ha recordat que "li va tocar una transició difícil" quan Esperanza Aguirre va deixar la Presidència. "Crec que (González) ho ha resolt molt bé i ha fet una gestió bona i exitosa. I a partir d'aquí el partit decideix" si serà o no candidat, ha afegit.