POLÍTICA
Política14/03/2013

Mas desconvoca la cimera social pel "clima" d'enfrontament partidista que l'envolta

El president argumenta un clima d'enfrontament partidista per ajornar-la. Iniciativa havia donat a entendre que no pensava assistir-hi i el PP n'havia demanat l'ajornament

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha desconvocat la cimera social prevista per a aquest dissabte. Així ho ha anunciat un portaveu del president, que ha argumentat el "clima" d'enfrontament partidista que envolta la convocatòria. "No hi ha el clima per arribar a acords", ha justificat la font esmentada. La cimera s'havia de celebrar aquest dissabte al palau de Pedralbes.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ja havia donat a entendre aquest dijous al migdia que no hi assistiria perquè se'n senten "exclosos" i per la falta de treball previ amb agents socials, polítics i econòmics. També el PP havia sol·licitat al president de la Generalitat que la desconvoqués i la posposés per a més endavant.

Cargando
No hay anuncios

Mas ja va avisar

El president Mas ja va avisar ahir, en resposta a Alícia Sánchez-Camacho durant la sessió de control, que desconvocaria la cimera si percebia que no es donaven les condicions per arribar a acords si s'imposava un clima de confrontació partidista. Aquest dijous ha executat la decisió després dels avisos llançats per ICV-EUiA i el PP. Mas va convocar la cimera social a petició del PSC.