Política13/06/2017

Joan Josep Nuet: "L'1 d'octubre no em quedaré a casa"

El diputat de Catalunya Sí que es Pot anuncia que no estaran al costat del bloc unionista

Xavi Tedó

BarcelonaEl secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, que dilluns va declarar al TSJC per haver permès la votació sobre el referèndum unilateral, ha assegurat: "Els comuns estem pel dret a decidir i no estarem a l'altra trinxera" en al·lusió al bloc unionista de PSC, Cs i PP. En aquest sentit, Nuet ha obert la porta a votar al referèndum: "Estic segur que el dia 1 d'octubre no em quedaré a casa i espero poder obrir una ampolla de cava per celebrar que li hem donat una coça al PP".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nuet ha reiterat en una entrevista a 'El món a RAC1' que no és independentista, però sí demòcrata: "No em tornaré independentista, però mai se sap; en qualsevol cas ara hem de treballar plegats perquè si no el PP arrasarà amb els independentistes i amb els demòcrates". El diputat de Catalunya Sí que es Pot ha deixat clara una cosa: "Perquè els independentistes puguin debatre al Parlament m'hi deixaré la pell".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la via unilateral, el secretari tercer de la mesa ha advertit: "El referèndum és irrenunciable, estem legitimitats, però no vull posar-li adjectius". "Vull un referèndum al qual tota la gent se senti cridada. Això és possible, és necessari i treballaré amb totes les energies en això", ha subratllat Nuet.