NOVA ETAPA
Política02/03/2013

Oriol Pujol demana la dimissió del ministre de l'Interior pels esborranys de la UDEF en campanya

El secretari general de CDC assegura que estan "reflexionant" sobre el futur de Xavier Martorell i que prendran la decisió "al nostre ritme"

Oriol March

SevaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha denunciat aquest dissabte al matí que "hi ha la voluntat d'equiparar la política catalana amb un femer" en referència als casos de corrupció que estan assolant Catalunya les últimes setmanes. "Hi ha voluntat de desmoralitzar, i si l'atac és furibund és perquè estem fent el camí correcte", ha assegurat Pujol, que ha demanat la dimissió del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, pels esborranys de la UDEF que van aparèixer en campanya i que situaven Artur Mas i Jordi Pujol al voltant d'una trama corrupta.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els casos de corrupció i de presumpte espionatge han protagonitzat la part final del discurs del secretari general convergent, que podria ser imputat les properes setmanes pel cas de les ITV. Pel que fa a Xavier Martorell, que segons apunten diverses informacions estaria relacionat amb l'agència de detectius Método 3, ha assegurat que "la reflexió està en marxa" i que la decisió sobre el seu futur "es prendrà al nostre ritme". L'assemblea local de Sant Cugat, que es reunirà el proper dimarts, decidirà sobre els càrrecs orgànics de Martorell.

Cargando
No hay anuncios

Atac a Sánchez-Camacho

"A quin comportament ètic respon anar a dinar amb l'exparella d'un responsable d'un partit?", s'ha preguntat Pujol sobre el dinar d'Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP a Catalunya, amb una examant de Jordi Pujol Ferrussola, primogènit de l'expresident de la Generalitat. "No conec ningú de CDC que vagi a dinar amb exparelles de responsables d'altres partits", ha valorat el secretari general.