POLÍTICA
Política20/01/2014

El Parlament citarà Camacho i Zaragoza per al 29 de gener pel cas Método 3

Els grups tenen la proposta del dia sobre la taula i els dos polítics del PPC i PSC encara no han estat convocats formalment

Acn

BarcelonaEl Parlament preveu convocar la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exsecretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, perquè compareguin a la comissió d'afers institucionals el proper 29 de gener pel cas Método 3. Segons han confirmat a l'ACN fonts de la cambra catalana, el president de la comissió, Sergi Sabrià, ha proposat aquesta data als grups parlamentaris perquè la ratifiquin o proposin modificar-la.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Només quan es convoqui formalment la comissió es fixarà la compareixença dels dos polítics, i serà aleshores quan la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, els cridarà oficialment perquè compareguin davant els diputats. Tant Sánchez-Camacho com Zaragoza es van veure esquitxats per l'escàndol dels espionatges de l'agència de detectius Método 3.

Cargando
No hay anuncios

La presidenta del PPC va ser una de les persones que va aparèixer a les gravacions dels espies i va judicialitzar el cas, tot i que un acord amb el propietari de l'empresa de detectius va fer que el cas no s'arribés a jutjar. Per la seva part, l'exdirigent socialista i actual diputat del PSC al Congrés va ser relacionat amb el cas en aparèixer el seu nom en alguns documents i carpetes de Método 3 que podrien haver estat vinculats a espionatges a polítics.