Xarxes
Política17/12/2013

Plega el gestor del Twitter de Pere Navarro que va emetre la piulada ofensiva

El partit demana "excuses als usuaris de les xarxes i als espectadors de Televisió de Catalunya"

Àlex Gutiérrez

BarcelonaEl tuit enviat des del compte de @Pere_Navarro que va encendre ahir a la nit les xarxes s'ha cobrat una víctima: el 'community manager' que va emetre la piulada: ha renunciat i el partit ha acceptat la seva dimissió. El missatge en qüestió deia: “Perdoneu però és que era obligatori veure l'entrevist al #presidentMas? Em vindran a buscar els mossos per deslleial o algo? Quin borreguisme”. Fonts del PSC han confirmat a aquest diari que la persona en qüestió ja ha estat rellevada i que no han pogut determinar si hi havia intencionalitat o es va tractar d'un accident.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'autor del tuit era una de les quatre persones que tenen accés al perfil de Twitter del secretari general del PSC, incloent-hi el mateix titular. En principi, només dues persones poden autoritzar l'emissió de piulades: el cap de comunicació i el cap de gabinet. Dilluns a la nit, però, el missatge polèmic es va saltar aquest filtre.

Cargando
No hay anuncios

El PSC ha emès també un comunicat en el qual demana disculpes als espectadors que es van sentir ofesos pel missatge: "Pere Navarro vol traslladar, a través d'aquesta nota, les seves excuses als usuaris de les xarxes i als espectadors de Televisió de Catalunya, alhora que reitera que no va tenir coneixement previ del contingut d'aquest tuit, que considera totalment fora de lloc".