POLÍTICA
Política06/02/2012

Camacho anuncia que el pacte amb el Govern pels pressupostos "s'està perfilant"

La líder del PP a Catalunya assegura que les reunions amb CiU per negociar els pressupostos són diàries i "van pel bon camí" Camacho anuncia un pacte amb el Govern per modificar la taxa turística i l'euro per recepta

Sara González

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que manté reunions diàries amb CiU per negociar els pressupostos i que l'acord "s'està perfilant", tot i que encara queden "serrells per tancar". A més, ha explicat que dins d'aquestes converses ja s'ha pactat la modificació de la taxa turística i l'euro per recepta.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha subratllat que les negociacions amb el Govern, que fins i tot han estat actives durant el cap de setmana, “van pel bon camí”, i que les reunions que mantenen són “llargues, intenses i productives”. Tot i això, ha afegit que encara queden aspectes que el PP vol modificar per facilitar l'aprovació dels pressupostos.

Cargando
No hay anuncios

D'entrada, el PP ja ha acordat amb CiU una reforma de la taxa turística i de l'euro per recepta. Segons la dirigent popular, l'acord implicarà una reducció “notable” de l'impacte de la taxa turística durant el 2012, i que l'euro per recepta “no s'apliqui de forma lineal”, es “mantingui l'equitat” i paguin més “els que més tenen”.