Política27/03/2017

El PP titlla la CUP de "bandolers" per l'intent d'ocupació d'Arran de la seva seu a Barcelona: "No ens acovardirem"

Maíllo qualifica l'acció "d'autèntica barbaritat" i "salvatjada" i afirma que la CUP no es mereix "ser el partit que avui condiciona i mana a la política catalana"

Dani Sánchez Ugart

MadridEl PP espanyol ha respost amb contundència aquest dilluns a l'intent d'ocupació de la seu del partit a Barcelona per part d'un grup de joves d'Arran. El coordinador general del partit, Fernando Martínez-Maillo, ha qualificat l'acció d'"autèntica barbaritat" i "salvatjada", i la CUP, de "partit, per dir-ne així, radical i extremista".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiva popular d'aquest dilluns, que ha estat presidida per Mariano Rajoy, Maillo ha asseverat que la CUP "és qui porta les regnes a Catalunya i no està d'acord amb l'imperi de la democràcia i l'imperi de la llei". Per això, ha considerat, "no es mereix" condicionar la política catalana.

Cargando
No hay anuncios

El número tres del PP espanyol ha reclamat també "una resposta política i també jurídica de tots", i ha anticipat que prendran accions legals contra els ocupants. També ha avisat que el PP "no s'acovardirà per aquests fets".

"Seguirem defensant la Constitució, la llei, la llibertat i la democràcia, i no permetrem que uns impresentables i uns bandolers trenquin una convivència pacífica", ha afegit.