Política19/05/2015

Demanen la dimissió de l'alcaldable del PP a Sabadell per una presumpta agressió a un manifestant

ERC, Crida i Unitat pel Canvi han condemnat el candidat, que presumptament va fer una puntada de peu a l'activista durant un míting de Rajoy

Acn

BarcelonaLes xarxes socials han recollit nombrosos tuits on es demana la dimissió del candidat del PP de Sabadell, Esteban Gesa, per haver donat presumptament una puntada de peu a un activista que aquest dilluns va protestar durant el míting del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a Barcelona.

Cargando
No hay anuncios

Entre els que demanen la dimissió hi ha el candidat de la Crida per Sabadell, Maties Serracant, el d'Unitat per Sabadell, Joan Berlanga, i el d'ERC, Juli Fernàndez. Tots tres han condemnat l'actitud del popular, com també ho ha fet la PAH de Sabadell i altres organitzacions. El diputat d'ICV-EUiA al Parlament i regidor EUiA a Sabadell, Joan Mena, és un dels que han penjat les imatges de l'agressió, enregistrades per TV3, a Twitter.

L'alcaldabe del PP, que encara no s'ha pronunciat sobre les acusacions, farà un míting a Sabadell amb Alícia Sánchez-Camacho aquest dimarts al vespre.