Política31/10/2014

Presó incondicional per a l'empresari David Marjaliza, que s'ha negat a declarar

Els acusats ja estan declarant davant del jutge i el següent a comparèixer és l'ex número 2 d'Esperanza Aguirre, Francisco Granados

Efe

MadridLa Fiscalia Anticorrupció ha demanat avui presó incondicional per l'empresari de la construcció David Marjaliza, un dels presumptes cervells de la trama de l'Operació Púnica, que s'ha negat a declarar davant del jutge Eloy Velasco, segons han informat fonts jurídiques. Marjaliza ha estat el primer a comparèixer aquest matí, seguit de l'ex número dos d'Esperanza Aguirre, Francisco Granados.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de la defensa de Granados han informat que l'exconseller de Presidència del PP a Madrid sí que pensa prestar declaració.

Cargando
No hay anuncios

Granados i Marjaliza van sol·licitar ahir a la nit comparèixer davant del jutge de guàrdia perquè es revisés la seva situació i els posessin en llibertat. Les peticions que han estat denegades aquesta matinada i els dos es troben en situació de detenció judicial.

Tant l'exconseller com el constructor han estat traslladats aquest matí a les 8:30 hores a l'Audiència Nacional. Segons han informat a Efe fonts jurídiques, la Fiscalia Anticorrupció té previst demanar presó sense fiança pels dos.

Cargando
No hay anuncios

A més de Granados, està previst que avui compareguin els últims tres detinguts en l'operació, entre ells el guàrdia civil que va alertar a l'expolític madrileny de que l'estaven investigant.