Política28/02/2013

Navarro diu que Chacón no podrà ser candidata del PSC si no assumeix la consulta

Els socialistes catalans demanaran tornar a estar presents en la direcció del grup socialista al Congrés, després de la dimissió de Zaragoza

Efe

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat avui que l'exministra de Defensa Carme Chacón no podrà tornar a ser candidata del seu partit en unes eleccions si no assumeix el dret a decidir i, per tant, la defensa de la celebració d'una consulta pactada a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Efe, Navarro ha anunciat també que, en la negociació del nou protocol PSOE-PSC, demanarà que el seu partit torni a estar present en la direcció del grup socialista al Congrés, després que el PSOE forcés a plegar José Zaragoza com a secretari general adjunt en trencar la disciplina de vot dimarts passat al costat dels seus companys del PSC en el debat sobre el dret a decidir.

Cargando
No hay anuncios

Entre els 14 díscols hi ha Chacón, que es va desmarcar dels dos partits i no va votar. Navarro desconeix "l'objectiu" que pretenia assolir l'exministra amb aquesta postura. Sí que ha dit que "l'objectiu del PSC no és liderar el PSOE", i que l'actitud de Chacón és una "qüestió personal".