Política07/06/2016

El PSC té vuit mesos per trobar una nova seu

El local situat al carrer Nicaragua s'ha venut per deu milions segons ha avançat El Periódico i ha pogut comprovar l'ARA

Sara González

BarcelonaEl PSC té vuit mesos per fer les maletes i marxar de la històrica seu situada al carrer Nicaragua de Barcelona. Segons ha avançat El Periódico i ha pogut confirmar l'ARA, els socialistes han signat ja el contracte d'arres de la venta, una operació que es tancarà per una xifra d'uns 10 milions d'euros que serviran per mitigar bona part del deute que arrossega el partit, la situació econòmica del qual ha empitjorat a mesura que ha anat perdent pes institucional.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El contracte d'arres es va signar aquest dilluns i ara el partit ha de trobar una nova ubicació. El nou propietari li concedeix vuit mesos pel seu trasllat. De fet, tenint en compte que la seu del partit es va posar a la venta fa un any, la formació ja fa mesos que visita locals més petits que l'actual que pugui ser sostenible per la situació financera que ara tenen. Segons fonts socialistes, s'ha estudiat un possible emplaçament al districte de Sant Martí.

Cargando
No hay anuncios

Els compradors, vinculats al sector immobiliari, pagaran una part ara i la resta quan es buidi l'edifici actual.