Política13/07/2015

Unió, sobre els impulsors de Demòcrates de Catalunya: "Estan fent el trànsit cap a Convergència"

La direcció demanarà al diputats provincials i consellers comarcals que formin part del nou partit que deixin les actes

Oriol March

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dilluns que els impulsors de Demòcrates de Catalunya (DC), escissió del partit democristià, estan "fent el trànsit cap a Convergència". "Quan un defensa el candidat d'un altre partit i el programa d'un altre partit, vol dir que defensa aquest partit. Estan fent el trànsit cap a CDC", ha indicat Espadaler en referència al suport de DC al president de la Generalitat, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que em preocupa és l'apropiació indeguda d'actes en institucions", ha considerat Espadaler en referència a aquells càrrecs a consells comarcals i diputacions provincials en mans d'impulsors de DC que van recollir l'acta en tant que representants d'Unió. "Haurien de retornar-les", ha assenyalat Espadaler.

Cargando
No hay anuncios

El secretari general d'Unió ha avançat que el programa electoral que els democristians preparen per al 27-S i que es concretarà en una convenció aquest cap de setmana es basarà en un pilar fonamental: "Feina, feina i feina". També s'ocuparà de la lluita contra la corrupció i dels "valors".