En directe
09/03/2021

Roda de premsa de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, per informar dels acords del Govern

Budó creu que el resultat del suplicatori de Puigdemont és una "victòria" malgrat s'hagi aixecat la immunitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha opinat que el resultat de la votació del suplicatori sobre l'expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí ha estat una "victòria", encara que se'ls hagi aixecat la immunitat, perquè -ha argumentat- la majoria de votacions sobre aquest tema es treuen per "unanimitat". També ha remarcat que el PSOE ha votat amb el PP i Vox i que amb aquesta actitud no revela la seva voluntat de "diàleg" i "negociació".

El Govern valora l'aixecament del confinament comarcal en funció de l'evolució de les dades de la pandèmia

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que l'executiu valora l'aixecament del confinament comarcal en funció de com evolucionin les dades de la pandèmia en els propers dies. Ha considerat que van "bé", però no ha volgut avançar quina decisió prendrà el Govern de cara a la mobilitat de Setmana Santa.

Budó titlla de "venjança" la revocació del tercer grau dels presos polítics i en culpa a Pedro Sánchez

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha titllat de "venjança" la revocació del tercer grau dels presos polítics de Lledoners d'aquest dimecres i n'ha culpa al govern espanyol de Pedro Sánchez pel recurs que va interposar la Fiscalia contra la semillibertat dels empresonats. "Queda molt lluny del diàleg i la negociació", ha afirmat Budó.

Comença la roda de premsa del Govern després de la revocació del tercer grau dels presos i la revocació del suplicatori de Puigdemont

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareix després de la reunió del consell executiu, el mateix dia que el jutge ha revocat el tercer grau dels presos polítics de Lledoners i que el Parlament Europeu ha tombat el suplicatori de l'expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí.