En directe
16/03/2021

Roda de premsa de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, per informar dels acords del Govern

El Govern demana "responsabilitat" a la Moncloa i li reclama que abordi el conflicte polític

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha acusat el PSOE de ser "incapaç d'afrontar el conflicte polític" i li ha demanat "responsabilitat" per encarar-lo. Ha assegurat que amb la presentació de la llei d'amnistia al Congrés de Diputats, els socialistes tenen una "oportunitat magnífica" per demostrar que volen resoldre la situació dels presos polítics i exiliats.

Budó anuncia 94 milions d'euros addicionals per a treballadors autònoms afectats per la pandèmia

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat que el consell executiu ha aprovat una partida de 94 milions d'euros addicionals per a treballadors autònoms afectats per les restriccions de la pandèmia. Segons la portaveu, els destinataris de la subvenció rebran els diners –"2.000 euros en un pagament únic"– abans del 31 de març, ja que formen part d'una línia d'ajuda anterior d'un total de 374 milions.

El Govern crea un programa per "reforçar" i "agilitzar" els equips que gestionen les línies d'ajudes als sectors afectats per la pandèmia

El consell executiu ha creat un programa per gestionar línies d'ajudes directes a les empreses i a sectors afectats per les restriccions del coronavirus. Segons ha explicat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, l'objectiu és "reforçar" i "agilitzar" els equips que treballen en la gestió de les subvencions vigents i les que s'aprovaran properament, ha dit.

Comença la roda de premsa de Meritxell Budó després del consell executiu

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareix després de la reunió del consell executiu. És la primera trobada després de la constitució del Parlament i en plena negociació encara per a la formació del nou Govern.