En directe
23/03/2021

Roda de premsa de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, per informar dels acords del Govern

Budó assegura que és "un mal senyal" que el PSOE s'hagi oposat a la tramitació de la llei d'amnistia

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha afirmat que és un "mal senyal" que el PSOE s'hagi oposat a la tramitació de la llei d'amnistia. Ha dit que cal un "canvi d'actitud" per part dels socialistes per tal de demostrar que tenen la voluntat de "resoldre el conflicte polític".

Aragonès ha fet una exposició breu dins el consell executiu per si era l'última reunió del Govern

El vicepresident, Pere Aragonès, ha fet una breu exposició dins el consell executiu per si era l'última reunió del Govern. Així ho ha explicat la portaveu, Meritxell Budó, tot i que ha assegurat que les negociacions depenen dels partits i que ja es veurà si s'arriba a un acord per a aquest cap de setmana.

Budó afirma que amb "tota probabilitat" es mantindran les restriccions vigents per Setmana Santa

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que aquest dimarts que "amb tota probabilitat" es mantindran les restriccions vigents aprovades pel Procicat per Setmana Santa. Malgrat el "repunt" de casos, Budó diu que tot apunta que continuaran les mateixes mesures que les actuals, en què es pot trencar el confinament comarcal amb el grup de convivència.

El Govern lamenta que la mesa del Congrés no hagi permès ni la tramitació de la llei d'amnistia

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha lamentat aquest dimarts que la mesa del Congrés de Diputats no hagi permès ni la tramitació de la llei d'amnistia. Ha afirmat que el PSOE "no falla mai" i ha criticat que s'hagi alineat amb el PP i Cs. "Només es pot parlar del que vol el govern de l'Estat", ha dit.

El Govern aprova una ajuda d'un milió d'euros a la restauració de centres comercials

El Govern ha aprovat una ajuda d'un milió d'euros per destinar als locals de restauració de centres comercials. La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que és un suport addicional tenint en compte que encara estan tancats respecte a la resta per les restriccions del coronavirus.

Compareixença de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, després de la reunió del consell executiu

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareix després de la reunió del consell executiu. Pot ser l'última roda de premsa si finalment el vicepresident, Pere Aragonès, és investit president aquest cap de setmana.