Política27/04/2015

El president de la Diputació de València denuncia gravacions "manipulades" per fer-lo caure

Alfonso Rus, també president del PP a València, assegura que no dimitirà perquè "no s'han comès irregularitats" i perquè tot ha estat "premeditat" des d'Esquerra Unida per perjudicar el seu partit de cara a les eleccions del 24 de maig

Europa Press

ValènciaEl president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha afirmat aquest dilluns que no té pensat dimitir del càrrec "perquè no hi ha cap forat ni irregularitat" ni a l'empresa pública Imelsa ni a l'administració provincial de la qual depèn. El també president del Partit Popular de València i alcalde de Xàtiva ha posat en dubte l'existència d'enregistraments d'àudio, així com el contingut dels mateixos: "Si n'hi ha són manipulats, perquè aquestes gravacions de telèfon comptant diners no se les creu ni qui ho ha gravat", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació a qui va ser gerent d'Imelsa Marcos Benavent, el president de la Diputació ha assegurat haver "perdut la confiança" en ell i ha confessat "no haver sospitat mai d'aquesta persona". "La justícia demostrarà que aquesta persona, que era de la meva confiança, si ha fet això, pot haver enganyat a qualsevol", ha declarat.

Cargando
No hay anuncios

Rus, que es mostra "tranquil" davant la investigació oberta per la gestió en l'empresa Imelsa, assegura que "desconeix el contingut" de la documentació denunciada per Esquerra Unida (EUPV) i atribueix l'origen d'aquestes informacions "a la proximitat de les eleccions autonòmiques i municipals". "Està tot premeditat. Han volgut desvirtuar perquè en el dia a dia em tenen més por, però les mentides tenen les potes curtes", ha afirmat.